Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв відновити спорткомплекс "Електрон"

11 грудня 2017 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв відновити спорткомплекс "Електрон". У 2018 році виділили кошти на створення проектно-кошторисної документації щодо відновлення комплексу.
У процесі
Сказано 11 грудня 2017 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1665149686841440&id=823981534291597
  • http://blitz.if.ua/news/u-merii-planuyut-rozpochaty-remont-sportkompleksu-elektron.html
  • https://www.mrada.if.ua/документи-ради/проекти-рішень/3757-про-звіт-міського-голови-про-діяльність-виконавчих-органів-івано-франківської-міської-ради19
  • http://www.mvk.if.ua/news/52208
  • https://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-sportkompleks-elektron-peretvorili-na-priton-foto
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 8 квітня 2021 року

Результат

8 квітня 2021 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що проєктно-кошторисна документація так і не була виготовлена. Тепер складати проєктно-кошторисну документацію буде визначений на аукціоні орендар фізкультурно-оздоровчого комплексу "Електрон".

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 21 травня 2020 року спортивний комплекс "Електрон" знаходиться в жахливому стані. Наразі комплекс перетворився на сміттєзвалище. Приміщення руйнується ззовні та всередині. Все захаращене сміттям.Мешканці, які живуть поблизу, розповідають, що на території “Електрону”, який розташований на вулиці Степана Бандери, часто збираються компанії підлітків і розпивають спиртне. Також тут часто зустрічаються безпритульні та наркомани, а два роки тому вони ледь не спалили комплекс.

За інформацією вказаною у звіті про реалізацію Програми розвитку фізичної культури та спорту в Івано-Франківську на 2019-2022 роки у 2019 році на реконструкцію фізкультурно-оздоровчого комплексу "Електрон", що знаходиться на вул. С. Бандери, впродовж звітного періоду з міського бюджету виділено 6 246 тис. гривень.

Станом на 8 листопада 2019 року в звіті міського голови Руслана Марцінків зазначається, що наразі розробляється проєктно-кошторисна документація на реконструкцію фізкультурно-оздоровчого комплексу "Електрон" що знаходиться на вул. С. Бандери, 12А.

7 березня 2019 року міський голова Руслан Марцінків запевнив, що планується розпочати ремонт спорткомплексу "Електрон". "Роботи з ним багато, але це буде гарна база для ДЮСШ. Ще одне амбітне завдання - будівництво басейну. Сподіваємось отримати фінансову підтримку від держави", - зазначив мер.