Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Голуб пообіцяв зробити все можливе, щоб Мошнівська школа отримала систему водовідведення

5 грудня 2017 року народний депутат України Владислав Голуб пообіцяв зробити все можливе, аби в наступному році - 2018 Мошнівська школа отримала систему водовідведення, якого вона дуже потребує. Нардеп Голуб зауважив, що цьогоріч не вдалося реалізувати проект ремонту системи водовідведення в Мошнівській ЗОШ, втім ці кошти – орієнтовно 1,3 млн. гривень – будуть перерозподілені між школами Черкаського району на покращення системи енергоефективності закладів освіти. Станом на кінець листопада 2017 року за поданням народного депутата України Владислава Голуба з державного бюджету місцевим бюджетам на соцекономрозвиток населених пунктів Черкаського району 197 виборчого округу було виділено майже 3 мільйона гривень.
Виконано
Сказано 5 грудня 2017 р.

Джерело

  • http://live.ck.ua/majzhe-try-miljona-hryven-spryamuvaly-na-sotsekonomrozvytok-cherkaskoho-rajonu/
  • http://www.rayrada.ck.ua/4227-holova-raionnoi-rady-zdiisnyv-robochu-poizdku-v-selo-moshny.html
  • https://zakupki.prom.ua/gov/contracts/094d8994397d4a2b9dca1b83ea2a6483
  • 1
  • 2
  • 1
  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2331271273782580&id=1677914992451548&__tn__=-R
  • https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-08-21-000650-c

Результат

16 травня 2018 року під час наради голова районної ради Олексій Собко зазначив, що в Мошнівській ЗОШ I-III ступенів є ряд нагальних питань які потребують вирішення, а саме:проведення капітального ремонту системи теплопостачання; забезпечення безперебійного електропостачання; проведення капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення.

Сільський голова с. Мошни Богдан Шкарбута зазначив, що для школи в першу чергу потрібно тепло, щоб в зимовий період комфортно проводити навчальний процес. Другим за пріоритетом визначив проблему електропостачання.Нагадали, що була виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт системи водовідведення, яка пройшла всі експертизи. Відповідно до кошторисів роботи коштують 1,4 млн.грн. За сприяння народного депутата України Владислава Голуба з Державного бюджету України будуть виділені відповідні кошти.

Питання капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення в Мошнівській школі зараз в черзі очікує на вирішення.

21 серпня 2018 року був підписаний договір про виконання капітального ремонту каналізаційної системи (влаштування біологічної очисної установки) у Мошнівській ЗОШ I-III ст. Приватне підприємство - постачальник "Агро Будмонтаж" є виконавцем зазначених робіт з ремонту, а платником та замовником послуги значиться відділ освіти Черкаської районної державної адміністрації. Сума контракту становить 1 млн 433 тис грн. Спочатку контракт мав тривати лише до кінця грудня 2018 року, однак 28 грудня він був продовжений аж до 30 червня 2019 року у зв'язку зі змінами терміну дії договору.

Але 22 лютого 2019 року Владислав Голуб повідомив, що у 2018 році був здійснений капремонт - влаштування біологічної очисної установки на суму 1 млн.433 тис. грн. Кошти на цей ремонт за подання депутата спрямовувались з фонду соціально-економічного розвитку двічі, але у 2017 році їх просто не вдалося освоїти.

Редакція "Слово і діло" надсилала запити стосовно відповідного питання, але відповіді не одержали. Однак роботи по капітальному ремонту каналізаційної системи (влаштування біологічної очисної установки) у Мошнівській ЗОШ I-III ст. були виконані, хоча участь депутата в цьому до кінця не відома.

Обіцянку вважаємо виконаною.