Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв реалізувати проект "сухий порт" у Мостиському районі

4 січня 2018 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв реалізувати проект "сухий порт" у Мостиському районі із залізничною інфраструктурою, де будуть сходитися широка й вузька колії.
Архів
Сказано 4 січня 2018 р.

Джерело

  • http://wz.lviv.ua/ukraine/213052-oleh-synyutka-my-chasto-zvertaiemosia-po-dopomohu-do-sviashchenykiv-i-shchodo-mobilizatsii-i-shchodo-bezpeky-na-dorohakh-zvernemos-i-shchodo-prohramy-dostupni-liky
  • Лист заступника голови О.О. Стоколос-Вокарчука

Результат

Львівська ОДА не є суб'єктом реалізації Плану заходів на 2019-2021 роки з реалізації транспортної стратегії України на період до 2030 року, відповідно до якого передбачається створення "сухого порту" у Мостицькому районі - обіцянка переноситься в розділ "архів".

Станом на грудень 2018 року ОДА провела актуалізацію земельних ділянок, які потрібно залучити для розбудови транспортно-логістичної інфраструктури майбутнього "Сухого порту". Добудова суміщеної колії дасть поштовх для розвитку вантажних перевезень між Україною та ЄС, залучить інвесторів та підприємства з імпортно-експортних вантажів. Проект включено до плану заходів на 2019-2021 роки з реалізації транспортної стратегії України на період до 2030 року. Здійснюється підготовка проекту на конкурс програми бюджетної підтримки, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.