Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв зберегти Львівський геріатричний пансіонат

26 грудня 2017 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв зберегти Львівський геріатричний пансіонат. "Поки я є головою ОДА, до того часу буде існувати геріатричний пансіонат" - заявив він (відео 31:35-32:26).
Виконано
Сказано 26 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=dgkgB6KVIYI
  • https://www.youtube.com/watch?v=4XtMzWUGBwg
  • http://tvoemisto.tv/news/geriatrychnyy_pansionat_u_lvovi_vidremontuyut_chastkovo_za_koshty_investora_95038.html
  • https://www.unian.ua/politics/10525884-sinyutka-zalishaye-posadu-kerivnika-lvivskoji-oda.html

Результат

За словами голова ЛОДА станом на 22 червня 2018 року керівництво геріатричного пансіонату не найкраще справляється зі своїми обов'язками. "Якщо вони цього не зроблять, тому що ресурс вони сьогодні мають, напевне треба тоді буде переходити в площину організаційних питань вирішення цієї проблеми", - заявив Олег Синютка. Загроза закриття будинку пристарілих далі залишається високою (відео 49:25-50:35).

Станом на 11 серпня 2018 року у Львові відремонтують приміщення обласного геріатричного пансіонату, що на вул. Медової Печери, 71. Про це інформує прес-служба Львівської облради. Керівництво області підписало меморандум про початок ремонтних робіт у пансіонаті з Турецьким агентством зі співробітництва та координації (ТІКА). Здати в експлуатацію відремонтовану будівлю геріатричного пансіонату планують до початку 2019 року. Нове приміщення буде розраховане на 120 місць.

22 квітня 2019 року Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про відставку з посади голови Львівської ОДА. Оскільки за той час, що він очолював область Львівський геріатричний пансіонат не закрили, обіцянка отримує статус - виконано.