Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Парубій запевнив, що займатиметься реформуванням роботи парламенту

27 грудня 2017 року Голова Верховної Ради України Андрій Парубій запевнив, що займатиметься реформуванням роботи парламенту. "І тому звичайно в реформі парламенту як і в будь-яких інших реформах є і успіхи, є й затримки. Але найголовніше - це добра воля, що ми йдемо на шляху реформування. Хоч ця сфера дуже складно проходить через голосування в залі. І крок за кроком ми будемо продовжувати реформувати парламент", - сказав Парубій (відео 20:32-20:53).
Не виконано
Сказано 27 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=QfvCdF4V-wg
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=17772
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=17770
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=63414

Результат

5 квітня 2018 року ВРУ ухвалила за основу проекти Закону про внесення змін до законів України "Про комітети Верховної Ради України" та "Про центральні органи виконавчої влади" щодо оптимізації роботи комітетів Верховної Ради України та співвідношення предметів їх відання із сферами діяльності міністерств (№6256) та Про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д'Ондта (№7550). Андрій Парубій підтримав ці ініціативи. Станом на 12 липня 2019 року відповідний законопроект очікує на розгляд у другому читанні.

Голова ВРУ Андрій Парубій лише сприяв реформуванню українського парламенту, проте остаточних змін роботи законодавчого органу влади не відбулося. Відповідно обіцянка отримала статус "не виконано".