Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай планує відремонтувати дах Кадетського корпусу навесні 2018 року

22 грудня 2017 року міський голова Олександр Мамай повідомив про плани розпочати ремонтні роботи даху Кадетського корпусу навесні 2018 році. "До кінця січня Держказначейство дасть нам звіт за використані кошти в 2017 році. У нас буде залишок ±300 млн грн. Звіт буде орієнтовно 1 лютого, і ми в кінці лютого, на початку березня можемо на бюджетній комісії поділити ці кошти. За місяць-за два виконаємо проект і ми можемо навіть на наступній сесії закласти 3-5-7 млн грн для початку консервації Кадетського корпусу. В першу чергу потрібно зробити дах", - повідомив Мамай (відео 1:16:14).
Не виконано
Сказано 22 грудня 2017 р.

Джерело

  • http://zmist.pl.ua/news/vidremontuvati-dah-kadetskogo-korpusu-planuyut-u-veresni-nastupnogo-roku
  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=4543&v=d0AJuM3ugBA
  • http://poltava.today/uk/news/show/24165
  • Лист Полтавської міської ради від 15 травня 2018 року
  • http://zmist.pl.ua/news/dilyanka-pid-kadetskim-taki-bude-zemleyu-zhitlovoji-ta-gromadskoji-zabudovi
  • https://poltava.to/news/47147/

Результат

15 травня 2018 року в Полтавській міській раді нам повідомили, що управлінню Капітального будівництва у 2018 році асигнувань з міського бюджету на дані цілі не виділено.

Нагадаємо, навесні 2018-го мали розпочати ремонт даху Кадетського корпусу. На сесії міської ради 16 лютого депутати дозволили розробити технічну документацію із землеустрою і зареєструвати право комунальної власності на ділянку під корпусом.

Станом на 26 травня 2018 року будівлю Кадетського корпусу передали на баланс управління житлово-комунального господарства Полтави, щоб потім передати Державній судовій адміністрації

24 травня 2018 року пройшла 15-та сесія Полтавської міськради. На ній депутати проголосували за проект рішення «Про передачу на баланс Управління житлово-комунального господарства нежитлової будівлі по вулиці Соборності, 42». Проект рішення подав голова фракції «Свобода» у міській раді Юліан Матвійчук. Він запропонував розмістити в історичній будівлі Кадетського корпусу Окружний суд Полтави, який, утворився після ліквідації Київського, Октябрського, та Ленінського райсудів Полтави. В Міністерстві юстиції відповіли, що не проти взяти в управління частину будівлі.

Сам міський голова Олександр Мамай заявив, що якщо судова адміністрація не візьме будівлю на баланс, місто виділить кошти на консервацію Кадетського корпусу. Однак ремонт історичної будівлі так і не розпочали, тому обіцянка отримує статус - не виконано.