Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Радник Міністра внутрішніх справ України

Геращенко обіцяє проголосувати за запрошення на пленарне засідання ВРУ керівника САП Холодницького та директора НАБУ Ситника

7 грудня 2017 року народний депутат України Антон Геращенко пообіцяв проголосувати за запрошення на пленарне засідання ВРУ керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника (відео:03:30). За словами нардепа, доцільним є запросити останніх звітувати на наступному пленарному тижні.
Не виконано
Сказано 7 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://112.ua/video/gerashhenko-o-situacii-s-saakashvili-i-byudzhete-2018-255813.html
  • http://iportal.rada.gov.ua/news/hpz8
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=17703
  • https://www.slovoidilo.ua/2018/04/03/novyna/polityka/nazvana-data-zvitu-radi-sytnyka-ta-xolodnyczkoho

Результат

Станом на 22 грудня – останній день пленарного тижня 2017 року Верховна Рада не розглядала постанову про запрошення на пленарне засідання ВРУ керівника САП Холодницького та директора НАБУ Ситника.

3 квітня 2018 року парламент голосував за запрошення на пленарне засідання 4 квітня заступника генерального прокурора- керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Антон Геращенко не голосував за вказане рішення, тому обіцянку вважаємо невиконаною.