Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов запевнив, що важливі законопроекти не будуть прийматися в сесійній залі без широкого обговорення з громадськістю, з експертами та між народними депутатами

7 грудня 2017 року народний депутат України Артур Герасимов запевнив, що важливі законопроекти не будуть прийматися в сесійній залі без широкого обговорення з громадськістю, з експертами та між народними депутатами. (Відео - 14: 49).
Не виконано
Сказано 7 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Solidarnist.BPP/videos/1659930387417222/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=64608

Результат

18 вересня 2018 року ВРУ ухвалила проект закону №9090 "Про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про Центральну виборчу комісію". Законопроект передбачає збільшення кількості членів ЦВК з 15 до 17 осіб. Ухвалення закону було зумовлено неможливістю депутатських фракцій та груп домовитися між собою та призначити необхідну кількість членів ЦВК відповідно до положень законодавства, яке діяло до нової ухвали. Фракція БПП підтримала ухвалення ініціативи (проголосувало 116 нардепів із 135).

Однак, цікавим є той факт, що проект закону був зареєстрований лише 17 вересня. Тобто не було дотримано вимог Регламенту щодо подачі альтернативних ініціатив, а самі положення нововведень не були продискутовані та обговоренні. Поряд з цим, фракція БПП не наполягала на цьому, а представники БПП закликали проголосувати за законопроект.

Тому обіцянка отримує статус "не виконано".