Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Добродомов пообіцяв оприлюднити список народних депутатів, які підтримали ініціативу щодо обмеження перебування на посаді нардепа до двох термінів підряд та скорочення кількості депутатів у ВРУ до 300

7 листопада 2017 року народний депутат України Дмитро Добродомов пообіцяв оприлюднити список з прізвищами народних депутатів, які підтримали ініціативу щодо обмеження перебування на посаді народного депутата до двох термінів підряд та скорочення кількості депутатів у ВРУ до 300. За його словами, "Народний контроль" підготував проект Закону змін до Конституції України, яким пропонуємо обирати народних депутатів максимум на терміни 2 роки підряд. Також вони пропонують скоротити кількість депутатів Верховної Ради з 450 до 300 осіб. Відповідний законопроект уже підготовлено і розпочато збір підписів для його реєстрації. Для цього потрібно 150 підписів.
Не виконано
Сказано 7 листопада 2017 р.

Джерело

  • http://blogs.pravda.com.ua/authors/dobrodomov/5a01a67ec4f91/view_print/
  • https://www.facebook.com/dmytro.dobrodomov
  • http://nkontrol.org.ua/category/novini/page/4/

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки на сайті "Народного контролю", а також на сторінці у Facebook народного депутата не знайдено будь-яких матеріалів щодо народних депутатів, які підтримували скорочення кількості нардепів у Верховній Раді.