Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ричкова пообіцяла сприяти відкриттю Центра практичної допомоги захисникам України AXIOS у Дніпрі

15 листопада 2017 року народний депутат України Тетяна Ричкова пообіцяла сприяти відкриттю Центра практичної допомоги захисникам України AXIOS у Дніпрі. "Сьогодні святкував свій день народження Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS. Розраховувати на допомогу у працевлаштуванні, на юридичні консультації та психологічну допомогу тут можуть не лише учасники бойових дій, але і члени їх сімей - Центр Axios не залишиться осторонь, для працівників Центру не існує чужої біди. Його робоче приміщення розташоване на території Михайлівського собору, що належить до Української Православної Церкви Київського Патріархату… Наступний такий центр буде відкрито в моєму рідному місті, і я сприятиму його відкриттю всіма силами", - повідомила Тетяна Ричкова на сторінці у мережі Facebook. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 15 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/HelpArmy.in.ua/posts/2030204320597903

Результат

Станом на 28 серпня 2019 року Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS відкритий тільки у місті Києві.

Із пропозицією відкрити аналогічні центри організатори проекту зверталися до громадських і волонтерських організацій у Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі. Проте, кажуть в AXIOS, на місцях не знаходиться соціально відповідального бізнесу, який хотів би це профінансувати.

"Слово і Діло" надіслали запит до Дніпровської міської ради до публічної інформації стосовно відповідного питання, а також чи сприяла народний депутат України Тетяна Ричкова відкриттю подібного центру у Дніпрі.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання