Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов обіцяє провести ремонт гімнастичного залу КДЮСШ №10

15 листопада 2017 року губернатор Одеської області Максим Степанов пообіцяв сприяти ремонту гімнастичного залу КДЮСШ №10. «Я знаю, що в нас є можливість припинити цей жах. Єдиний вихід – зробити тут косметичний ремонт, я знайду спонсорів, які із задоволенням підуть на зустріч. Це просто диво, що діти, тренуючись в таких умовах, досягають чемпіонських звань», — зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов. За словами голови ОДА Максима Степанова, кошторис ремонтних робіт буде розроблено найближчим часом. І в короткий термін залу приведуть до ладу (відео 2:00-2:30).
Архів
Сказано 15 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://oda.odessa.gov.ua/news/maksym_stepanov_himnastychnu_zalu_kdiussh__10_bude_vidremontovano.html
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/v_odesi_planuiut_zbuduvaty_okremyi_kompleks_dlia_zaniat_himnastykoiu.html
  • Лист начальника управління Руслана Пуздача
  • https://uk.etcetera.media/odesa-yediniy-shkoli-gimnastiki-zagrozhuye-zniknennya.html
  • https://zaodessu.com.ua/articles/sudba_sportivnoy_gimnastiki_dyussh_10_vremenno_pereehala_v_zal_na_staroportofrankovskoy/
  • https://www.president.gov.ua/documents/1072019-26418

Результат

Станом на 15 січня 2018 року будівництво гімнастичного комплексу на території спортивного товариства «Динамо» знаходиться на предпроектній стадії.

"Наразі ми маємо повне уявлення, яким має бути цей гімнастичний комплекс, що планується побудувати», — підкреслив голова Одеської ОДА Максим Степанов.

Станом на 10 грудня 2018 року в обласній державній адміністрації повідомили, що ремонт залу на СКА планують завершити до грудня 2019 року, після чого туди зможе повернутися ДЮСШ №10.