Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір реалізувати грантовий проект стосовно будівництва велодоріжок

27 вересня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив про намір реалізувати міжнародний грантовий проект стосовно будівництва велодоріжок в історичній частині міста. "У нас готовий проект. Також у жовтні будуть оголошені результати нашої участі у міжнародному грантовому проекті разом з Польською республікою стосовно будівництва велодоріжок в історичній частині міста. Вона з'єднає набережні, вулиці: Православну, Київську, Студентську. Також з'єднає парк "Підзамковий". Вартість проекту близько 14 тисяч євро" - заявив він (відео 12:45-13:20).
Архів
Сказано 27 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SVfdvtGeiGs
  • Лист Ужгородського міського голови
  • Лист Ужгородської МР від 6 листопада 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року

Результат

Оскільки проєкт з Республікою Польща не реалізовувався у зазначений період, а фінансування на реалізацію будівництва велодоріжок в місті на виконання міжнародного грантового проєкту не надходило, то обставини вказані в обіцянці можна вважати такими, що не настали. Отже, публікація переноситься в архів.

Нагадаємо про перебіг подій:

29 вересня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що з 2017 року по зазначену дату жоден грантовий проєкт з Республікою Польща щодо будівництва велодоріжок в історичній частині міста не реалізовувався. Велодоріжки на наб. Православній, Київській, Слов'янській протягом запитуваного періоду за кошти міжнародного гранда не будувалися.

За інформацією наданою Ужгородською міськрадою від 6 листопада 2019 року, в поточному році було облаштовано велодоріжки на набережній Незалежності. Також за кошти міського бюджету завершено облаштування велодоріжки на площі Шандора Петефі.

За інформацією Ужгородської міської ради у 2018 році фінансування на виконання міжнародного грантового проекту з влаштування велосипедних доріжок в історичній частині міста не надходило. Міська рада облаштувала велосипедну доріжку на площі Петефі в історичній частині площею 508 м².