Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шверк пообіцяв підтримати постанову складання повноважень з Вячеслава Константіновського

13 листопада 2017 року народний депутат України Григорій Шверк пообіцяв підтримати постанову складання повноважень з Вячеслава Константіновського (відео 8:12-8:16). "Написав заяву про відмову від депутатського мандата. Завтра вранці воно буде в секретаріаті ВР і сподіваюся, буде проголосовано на наступній сесії. Перший раз я хотів це зробити через пів-року після обрання, але кілька разів відкладав, сподівався, що звикну. Справжнім політиком я так і не став ... в першу чергу тому, що залишатися самим собою, для політика майже недоступна розкіш... Дякую своїм виборцям за довіру і прошу вибачення за те, що не зміг повний термін захищати їх інтереси. Боротьбу за повернення землі радгоспу "Пуща-Водиця" буду продовжувати, команда юристів вже працює.", - написав Вячеслав Константіновський.
Виконано
Сказано 13 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/ldPX5FGCNCg?t=8m12s
  • https://www.pravda.com.ua/news/2017/11/16/7162333/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15752

Результат

16 листопада 2017 року рада голосувала за дострокове припинення повноважень нардепа Константіновського. Це рішення так і не було ухвалено, тому що не назбиралась достатня кількість голосів. Проте Шверк, як і обіцяв проголовував "за" це рішення, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Станом на 29 грудня 2018 року повторного голосування з приводу цього питання не було, тому статус обіцянки лишається "виконано".