Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв провести благоустрій двору вулиці Володимира Винниченка, 3 у 2018 році

8 листопада 2017 року міський голова Тернополя Сергій Надал, під час звіту за 2017 рік, відповідаючи на запитання мешканців міста, пообіцяв провести благоустрій двору вулиці Володимира Винниченка, 3 у 2018 році, а саме зробити ремонт проїзду та встановити спортивний майданчик. "Мені відомо про будинок №3. Я думаю нікому не треба говорити про ті погодні умови, які зараз є на вулиці, про те, що це нереально буде зробити в цьому році. Але обов'язково у нас заплановано зробити ремонт будинку №3 в наступному 2018 році. По завершенню робіт прибудинкової території одразу буде вирішено питання по встановленню там спортивного майданчика" - заявив він (відео 02:08:10-02:09:25).
Не виконано
Сказано 8 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=utdrHPwUHQE
  • Лист заступника міського голови
  • Лист Тернопільської міської ради від 12 червня 2020 року

Результат

За інформацією Тернопільської міської ради відповідно до титульного списку капітального ремонту міжквартальних проїздів на 2018 рік не було передбачено ремонту за адресою вул. Винниченка, 3. Однак, відповідно до рішення міської ради були виконані роботи по влаштуванню дитячого майданчика за вказаною адресою. Міський голова вирішив не облаштовувати двір, а одразу встановити дитячий майданчик, хоча обіцяв встановити спортивний після ремонту. Можливо після виконання ремонту прибудинкової території двору будинку майданчик і встановлять, однак обіцянка зробити це у 2018 році вважається невиконаною.

Станом на 12 червня 2020 року роботу з благоустрою двору по вулиці Винниченка, 3 не було проведено. Планується проведення ремонту прибудинкової території зазначеного житлового будинку у 2020-2021 році.