Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал заявив, що не допустить будівництва на вулиці Карпенка

8 листопада 2017 року голова Тернопільської міської ради Сергій Надал під час звіту за 2017 рік, відповідаючи на запитання мешканців міста, запевнив, що на території будинків 3, 5, 7 по вулиці Карпенка будівництва не буде. "Можете бути впевненими, що ми не допустимо будівництва на цій території, поки не буде отримано згоди мешканців. Відповідно жодних документів на дозвіл будівництва будівельники не мають. Нещодавно сесія міської ради прийняла рішення заборонити будь яке будівництво та звернутися до суду про заборону проведення робіт, моя позиція така сама як і депутатів. Жодного будівництва на цій території не повинно вестися, за виключенням, якщо не буде згоди з мешканцями сусідніх будинків" - заявив він (відео 02:03:10-02:03:50).
Виконано
Сказано 8 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=utdrHPwUHQE
  • http://rada.te.ua/novyny/62680.html
  • Лист виконавчого комітету Тернопільської МР
  • Лист Тернопільської міської ради від 22 січня 2020 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 13 січня 2021 року

Результат

13 січня 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що жодних дозволів на будівництво по вул. Карпенка, 5 в реєстрі виданих містобудівних умов та обмежень не зареєстровано. Отже, будівництво так і не відбулось, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

На засіданні виконавчого комітету 10 листопада 2017 року скасовано містобудівні умови та обмеження щодо забудови земельної ділянки на вул. Карпенка, 5. Також цим рішення скасовано повідомлення про початок виконання будівельних робіт.

Станом на 20 вересня 2018 року містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки за адресами Карпенка, 3,5,7 в управлінні містобудування, архітектури та кадастру не зареєстровані.

Станом на 22 січня 2020 року містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на вул. Карпенка, 5 у період з 2018 року по теперішній час не видавались та не зареєстровані.