Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал запевнив, що 22 автобус курсуватиме до нового ринку

10 листопада 2017 року міський голова Тернополя Сергій Надал запевнив, що 22-й автобус курсуватиме до нового ринку. Зокрема, відповідаючи на запитання глядача, він зазначив : "Щодо ваших питань хочу сказати, що питання 22-го автобуса є актуальним. Думаю, що це питання буде вирішене. Неможливо його зробити так швидко, тому що воно потребує певних змін до схем організації руху за іншими маршрутами й приведення їх у відповідність. Ми сьогодні маємо низку проблем на інших маршрутах, де зменшується кількість автобусів, тому що перевізники не мають бажання працювати за наявним тарифом, оскільки вони не є достатньо прибутковими, й нам часто доводиться заміщати відсутність цих автобусів іншим транспортом. Але я знаю про цю проблему, проблема є актуальною, є напрацювання, й ми її все одно найближчим часом вирішимо. Автобус буде курсувати з вашого мікрорайону (Аляски – ред.) до нового ринку" (відео 49:55-50:41).
Виконано
Сказано 10 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=56QXk3uTLVU
  • https://www.youtube.com/watch?v=WQjc2CTfgSc
  • https://youtu.be/HfqBq91fFB8
  • https://youtu.be/DNS3dsNfcDM
  • Лист Тернопільської міської ради від 10 лютого 2021 року

Результат

З 25 травня 2020 року запущено автобусний маршрут №22А "ТРЦ "Подоляни" - новий ринок - автовокзал", який виконує рейси до продуктового ринку, розташованого на вулиці Шептицького. Обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

22 травня 2020 року містянка в черговий раз звернулась до Сергія Надал з прохання подовжити маршрут автобусу № 22 до нового ринку (відео 30:39-31:40).

Станом на 13 грудня 2019 року автобус № 22 наразі не курсує до нового ринку. Причиною цього є завантажена та запаркована вулиця Шептицького, через що транспорту важко проїхати. Вирішити проблему та змінити напрям руху автобусу буде можливо лише тоді, коли цим маршрутом будуть курсувати комунальні автобуси і буде змінено схему організації руху. Планується зробити окрему мережу для руху автобусів на зазначеній вулиці (відео 11:40-13:28).

4 жовтня 2019 року містяни в прямому ефірі знову звернулись до Сергія Надал с проханням організувати рух автобусів № 22 до нового ринку. Проте Сергій Надал не дав відповіді коли буде ходити зазначений маршрут до ринку (відео 29:58-33:33).