Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Добкін пообіцяв створити власну політичну партію

9 листопада 2017 року народний депутат Михайло Добкін запевнив, що створить власну політичну партію. Про це він пообіцяв в ефірі телеканалу "NewsOne". Також Михайло Маркович повідомив, що вона кардинально відрізнятиметься від інших партій, адже її ідеологією буде повернення порядків, що діяли до Революції Гідності. До подібного кроку раніше вдавався інші депутати з фракції "Опозиційний блок", зокрема, Вадим Рабінович, Нестор Шуфрич та Євген Мураєв, котрі зараз являються членами партії "За життя". Нагадаємо, що після того як більшість колег по фракції підтримали 3 жовтня 2017 року проведення судової реформи, Михайло Добкін вийшов з партії "Опозиційний блок" (відео 20:57 - 21:33).
Виконано
Сказано 9 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=sn2degyHhl4
  • http://rgf.informjust.ua/home/index
  • https://youtu.be/uO9tozwWGEE?t=3295
  • http://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/5578
  • http://ddr.minjust.gov.ua/uk/ca9c78cf6b6ee6db5c05f0604acdbdec/politychni_partiyi/

Результат

20 лютого 2018 року Михайло Добкін в ефірі телеканалу "NewsOne" заявив, що він 15 лютого цього року зареєстрував партію під назвою "Християнські соціалісти" (відео 54:55 - 55:33).

Станом на 21 лютого 2018 року в єдиному реєстрі громадських формувань є інформація про політичну партію під назвою "Християнські соціалісти". Датою реєстрації вказано 14 березня 2016 року, номер свідоцтва 372-п.п.. Департамент державної реєстрації та нотаріату вказує, що станом на 18 січня 2018 року партія з такою ж датою та номером реєстрації все ще називалась політичною партією "Блок місцевих громад". В єдиному державного реєстрі відсутні відомості про входження Михайла Добкіна в до складу керівництва партії "Християнські соціалісти". Натомість, серед вказаних осіб є четверо помічників-консультантів депутата. Отже, можна зробити висновок, що Михайло Добкін створив нову партію на основі старої і таким чином він виконав свою обіцянку.