Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв зробити все належне, щоб запустити роботу Борщівського спиртзаводу

1 листопада 2017 року народний депутат України Олег Барна пообіцяв зробити все належне, виходячи з повноважень, щоб запустити роботу Борщівського спиртового заводу.
Виконано
Сказано 1 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/902056273285758
  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/905337416290977
  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/915864178571634
  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/924918567666195
  • http://www.golos.te.ua/borschivskyj-spyrtzavod-nareshti-vidnovyv-svoyu-robotu/

Результат

8 листопада того ж року Олег Барна відвідав нараду під керівництвом Першого віце-прем'єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, за участю представників Міністерства аграрної політики, Державного секретаря Міністерства фінансів України Євгена Капіноса, директора Укрспирту та депутатів ВРУ. Тема наради - діяльність та функціонування ДП Укрспирт. На думку нардепа потрібно негайно оживити спиртову галузь, скинувши з неї баласт неприбуткових підприємств. Необхідно розділити підприємства, котрі виготовляють харчовий та технічний спирти. Стосовно тих, що виготовлятимуть харчовий, то вони мають залишатися у державній власності, та їхня кількість має становити не більше 20%. Також, одним із завдань є пошук ринків збуту.

29 листопада на Борщівському спиртовому заводі побувала комісія з «Укрспирту» чиновниками та нардепом Олегом Барною. На якій обговорили, що потрібно зробити у короткий термін аби запустити завод до нового року, а це кадрові питання, технічні аспекти та щодо акцизу.

У грудні 2017 року Олег Барна повідомив, що Борщівський спиртзавод запустили, як додав Барна то він зустрічався з міністрами, очільниками департаментів і домігся відкриття заводу. Враховуючи здійснені кроки народним депутатом обіцянку вважаємо виконаною.