Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин має намір виділити земельну ділянку для будівництва багатоквартирного будинку для учасників АТО на вулиці Інститутській

4 листопада 2017 року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив про намір виділити земельну ділянку для будівництва багатоквартирного будинку для учасників АТО на вулиці Інститутській (відео 23:10-23:30).
Архів
Сказано 4 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=FoXPmiz9x_A
  • Лист виконавчого комітету Хмельницької МР
  • https://www.youtube.com/watch?v=XG_KonAFyO4
  • Лист Хмельницької МР

Результат

За інформацією виконавчого комітету Хмельницької міської ради станом на вересень 2018 року рішення про виділення земельної ділянки для будівництва будинку для учасників АТО по вул. Інститутській не приймалось. Житло для учасників АТО виділяється у будинках за іншими адресами.

13 жовтня 2018 року 90 сімей військовослужбовців Національної гвардії України отримали ключі від квартир у новозбудованій 9-типоверхівці на вул. Трудовій. Будинок побудовано за державні кошти.

За інформацією Хмельницької міської ради від 21 лютого 2019 року будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО на ділянці по вулиці Інститутській неможливе з об'єктивних причин. Учасники АТО забезпечуються житлом іншим шляхом.