Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв здати в експлуатацію п’ять мостів у 2018 році

19 жовтня 2017 року голова Іван-Франківської ОДА Олег Гончарук пообіцяв здати в експлуатацію п’ять мостів у 2018 році, зокрема, і міст у селі Рожнів.
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2017 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/oleg-goncharuk-prioritetnim-napryamkom-roboti-na-nastupnij-rik-ye-remont-dorig-miscevogo-znachennya
  • http://www.if.gov.ua/news/na-ivano-frankivshini-vidkrili-chergovij-vidbudovanij-pislya-poveni-mist
  • http://www.if.gov.ua/news/na-prikarpatti-buduyut-lisovi-dorogi-1
  • http://www.if.gov.ua/news/yakist-mostiv-skladova-bezpeki-ruhu
  • http://www.if.gov.ua/news/na-prikarpatti-dobuduyut-dva-novih-mosti
  • http://www.if.gov.ua/news/na-kosivshini-vidnovlyuyut-mist-zrujnovanij-povinnyu
  • http://blitz.if.ua/news/chynovnyky-rozpovily-yaki-cogorich-remontuvaly-dorogy-na-prykarpatti.html
  • Лист Івно-Франківської ОДА

Результат

2 листопада 2017 року у с. Цінева Рожнятівського району відбулося урочисте відкриття мосту через річку Дуба, який було зруйновано повінню 2008 року. Роботи із реконструкції мосту розпочалися у 2016 році. Задля цього із Державного бюджету цьогоріч виділено 1 500 тис. грн, в 2016 році – 798 тис. грн. Для будівництва берегоукріплювальних споруд лівого берега р. Дуби, нижче автодорожнього моста в с. Цінева, з обласного бюджету виділено 1 080 тис. грн. У Гринявському лісгоспі з 2010 по 2017 рік збудували та здали в експлуатацію 29 км лісових автомобільних доріг, 15 мостів загальною довжиною 158 м, 139 м підпірних стінок, провели поточний ремонт 46 км наявних доріг. У 2017 році лісівники збудували 3 км доріг у Гостівецькому лісництві та відремонтували 24 км лісових доріг.

За два попередні роки відремонтовано 12 мостів. Відкрито відбудований міст на трасі Н-10 «Стрий – Мамалига», мости у Криворівні Верховинського, Раківці Богородчанського та Луці Городенківського районів, Татарові Яремчанської міськради. На 2018-й передбачено ремонт ще п’ять мостів. На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області проведено корегування проектно-кошторисної документації на будівництво мосту в селі Боднарів Калуського району через річку Луква на автомобільній дорозі державного значення Н-10 Стрий – Мамалига, км 82+881. На замовлення Служби автомобільних доріг цьогоріч заплановано будівництво нового мосту через річку Дністер у селі Сівка Войнилівська Калуського району. Станом на 26 липня 2018 року тривають роботи на шляхопроводі у селищі Делятин та мостах у селищі Ланчин Надвірнянського району, в селі Стопчатів Косівського району, та добудова мосту в Косові. Торік завершено будівництво мосту на дорозі Н-10 Стрий – Мамалига, км 103+555, на об’їзній міста Івано-Франківська.

За інформацією служби автомобільних доріг Івано-Франківської області від 6 вересня 2018 року залізобетонний міст на автомобільній дорозі загального користування Снятин - Косів - Старі Кути був повністю зруйнований у 2008 році. Для проїзду автотранспорту побудовано тимчасовий об'їзний міст. У 2008 році розпочато відновлення моста, проте через відсутність фінансування роботи припинені. В ході будівництва влаштовані всі проміжні і дві берегові опори і регеля на них. Станом на вересень 2018 року проводиться коригування проекту. Однак фінансування будівництва моста в 2018 році відсутнє. Тому, даний об'єкт буде включено до плану робіт на 2019 рік і поданий Укравтодору на узгодження. Керівнику області не вдалося виконати поставлений план і здати в експлуатацію міст в селі Рожнів у 2018.

Станом на 12 вересня 2018 року продовжується будівництво мостового переходу на дорозі державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, що з’єднує місто Косів та сусіднє село Смодна. Роботи з облаштуванням мостового переходу підрядна організація має завершити до кінця року.

За словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Володимира Рашкевича станом на 20 листопада 2018 року роботи з будівництва мосту на км 77+397 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський продовжуються.

Станом на 14 грудня 2018 року службою автомобільних доріг в області готуються документи для прийняття в експлуатацію моста на автомобільній дорозі загального користування державного значення в с. Верхній Ясенів.

Очільнику області не вдалось здати в експлуатацію п’ять мостів у 2018 році. На деяких об'єктах роботи тривають, деякі перебувають на стадії оформлення документів для прийняття в експлуатацію, зокрема ремонт мосту у селі Рожнів перенесли на 2019 рік. Обіцянка отримує статус не виконаної.