Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв впровадити систему електронної картки в 4-й поліклініці до середини 2018 року

19 вересня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв впровадити систему електронної медичної картки в 4-й поліклініці та всіх сімейних лікарів до середини 2018 року.
Архів
Сказано 19 вересня 2017 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/242422-beremo-zoboviazannia-do-seredyny-nastupnoho-roku-povnistiu-vprovadyty-systemu-dlia-vsiiei-polikliniky-a-sadovyi-pro-zaprovadzhennia-e-medychnoi-kartky-patsiienta-v-4-ii-poliklinitsi
  • http://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/246526-robota-medychnoi-haluzi-lvova-u-2017-rotsi-osnovni-aktsenty
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської МР

Результат

У 2017 році у поліклінічних відділеннях 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева, у 2-й, 3-й, 4-й, 5-й та 6-й міських поліклініках реалізовано проект "Електронна реєстратура" . В жіночій консультації 4-ї міської поліклініки запроваджено електронну медичну картку пацієнта, на запровадження якої використали понад 500 тисяч грн.

За інформацією управління охорони здоров'я у комунальній міській поліклініці м. Львова впроваджено електронну реєстратуру та електронну картку пацієнта у жіночій консультації. Щодо впровадження електронної медичної картки для всіх сімейних лікарів, то цей процес призупинено у зв'язку з реформуванням закладів охорони здоров'я. Враховуючи те, що впровадження електронної картки не може бути впроваджене в зазначені терміни, обіцянка переноситься до архіву.