Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пашинський заявив, що добиватиметься відміни Закону України щодо особливостей управління в оборонно-промисловому комплексі

9 жовтня 2017 року народний депутат України Сергій Пашинський пообіцяв добиватись відміни ЗУ «Про особливості управління об'єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі» – законопроект №8462 (відео:35:55).
Не виконано
Сказано 9 жовтня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=aVzZA1ih14w
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=40296
  • https://defence-ua.com/index.php/statti/3967-napryam-rukhu-parlamentski-initsiatyvy-po-reformuvannyu-opk-ukrayiny
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=8696&SKL=9
  • http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3531-vi

Результат

На початку 2018 року Сергій Пашинський взяв участь у комітетських слуханнях з питань реформування оборонно-промислового комплексу України. За його словами, вітчизняний оборонно-промисловий комплекс із системою управління об’єктами державної власності, організованою за зразком радянського ВПК, в сучасних умовах є неефективним та потребує глибинних реформ. За результатами зустрічі з метою прискорення процесу реформування вітчизняного ОПК було дане доручення внести пропозиції КМУ щодо вдосконалення законодавства у вказаній сфері.

Однак, протягом 8-ї сесії депутат так і не зареєстрував в парламенті законопроект про скасування ухваленого закону "Про особливості управління об'єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі". Станом на липень 2018 року вказаний закон є чинним. Обіцянка вважається невиконаною.