Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яриніч запевнив, що в місті Бобринець Кіровоградської області відкриють аптечний пункт, в якому за рецептом можна буде купувати сильнодійні знеболювальні ліки

13 березня 2017 року народний депутат України Костянтин Яриніч запевнив, що в місті Бобринець Кіровоградської області відкриють аптечний пункт, в якому за рецептом можна буде купувати сильнодійні знеболювальні ліки. Зараз в області діє тільки одна аптека, яка забезпечує пацієнтів такими препаратами. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 13 березня 2017 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=107718
  • 1
  • 1
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2017/07031703.html

Результат

23 травня 2018 року Комунальне підприємство "Кіровоградфармація" Кіровоградської обласної ради у відповіді на інформаційний запит повідомило, що з осені 2016 року по теперішній час була відкрита Аптека № 2 КП «Кіровоградфармація» КОР за адресою : вул. Василя Порика, 6, м. Бобринець (південний госпітальний округ). Також було здійснено огляд запропонованих приміщень для розміщення аптек даного виду діяльності в східних та західних госпітальних округах. Але запропоновані приміщення не відповідали Ліцензійним вимогам Постанови МОЗ України від 30 листопада 2016 р. № 929.

Отже, за сприянням К.Яриніча в м. Бобринець (південний госпітальний округ) була відкрита Аптека № 2 КП "Кіровоградфармація" КОР за адресою : вул. Василя Порика, 6, яка має можливість відпускати за рецептом сильнодіючі знеболювальні препарати паліативним хворим.