Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко має намір реконструювати залізничний вокзал

21 вересня 2017 року міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив про намір реконструювати залізничний вокзал та привокзальну площу (відео 03:24-03:30).
Не виконано
Сказано 21 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=cSsWLyf7XI4
  • https://www.0462.ua/news/1970347
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака
  • https://www.0462.ua/news/2890715/vokzalnu-plosu-v-cernigovi-obicali-vidremontuvati-ale-ne-tak-stalosa-ak-gadalosa
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака

Результат

26 вересня 2020 року начальник управління ЖКГ Ярослав Куц повідомив, що ремонт на Вокзальній площі у планах є, але назвати час, коли його можна буде втілити в життя, він не береться.

"У планах роботи на Вокзальній площі є, але поки говорити немає чого, адже чекаємо бюджету на наступний рік. Треба дивитися на нього. От коли будуть відомі цифри, тоді й буде про що говорити. Планували зробити Вокзальну площу раніше, але через кризу, пов’язану не тільки з коронавірусом, а й із загальним спадом економіки в державі, ми цього зробити поки не можемо", – зазначив пан Ярослав Куц .

Отже, реконструкцію залізничного вокзалу навіть не розпочали. Оскільки до кінця каденції, яка закінчується в жовтні 2020 року, виконати обіцянку не встигають, вона отримує статус не - виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

1 березня 2018 року на засіданні містобудівної ради обговорили реконструкцію Привокзальної площі. Столичний архітектор Костянтин Нагорний представив раді створений ним макет і ескізний проект.

За інформацією наданою міською радою 4 листопада 2019 року, після засідання містобудівної ради було прийнято рішення рекомендувати архітектору доопрацювати проектну документацію капітального ремонту Привокзальної площі. На даний час жодних макетів та ескізних пропозицій реконструкції Привокзальної площі не погоджувалось.