Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко має намір відкрити оновлений легкоатлетичний манеж у травні 2018 року

20 вересня 2017 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що має намір відкрити оновлений легкоатлетичний манеж Київської міської школи вищої спортивної майстерності у травні наступного року.
Не виконано
Сказано 20 вересня 2017 р.

Джерело

  • http://kievcity.gov.ua/news/54236.html
  • http://kievvlast.com.ua/news/kiev-vse-taki-rekonstruiruet-legkoatleticheskij-manezh-v-dneprovskom-rajone-stolitsy
  • http://kievvlast.com.ua/news/obyavlen-tender-na-zavershayushhie-raboty-po-rekonstruktsii-legkoatleticheskogo-manezha-v-dneprovskom-rajone
  • http://kievvlast.com.ua/news/kgga-pereutverdila-proekt-rekonstruktsii-legkoatleticheskogo-manezha-v-dneprovskom-rajone
  • https://kyivcity.gov.ua/news/brati_klichki_vidkrili_onovleniy_legkoatletichniy_manezh_na_bereznyakakh/

Результат

2 листопада 2017 року влада столиці повторно прийняли рішення про реконструкцію легкоатлетичного манежу школи вищої спортивної майстерності на проспекті Павла Тичини, 18 в Дніпровському районі Києва. Зокрема, збільшено термін реконструкції з 5 до 15 місяців.

13 квітня 2018 року КП "Житлоінвестбуд-УКБ" оголосило відкриті торги на завершальні роботи по реконструкції легкоатлетичного манежу. Очікувана вартість робіт становить майже 215,5 млн гривень. Підрядник повинен закінчити роботи до 31 грудня 2018 року.

І тільки 24 травня 2018 року Київська міськдержадміністрація (КМДА) прийняла рішення перезатвердити проект реконструкції легкоатлетичного манежу. Згідно з новим проектом вартість реконструкції збільшилася з 208 млн гривень до 272 млн гривень. При цьому станом на 1 лютого поточного року вже були виконані роботи на 51,359 млн гривень. Таким чином, попри те що частина робіт з реконструкції виконано, вчасно відкрити обіцяний манеж - не встигли.

Відкрили обіцяний манеж 4 грудня 2019 року.