Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гудзенко пообіцяв, що якщо його звернення щодо екологічної ситуації в місті Узині не допоможе, то він збере і очолить акцію

21 вересня 2017 року народний депутат України Віталій Гудзенко пообіцяв, що якщо його звернення щодо екологічної ситуації в місті Узині не допоможе, то він збере і очолить акцію разом з місцевими.
Виконано
Сказано 21 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1251276675018539&id=100004086552851
  • http://kievvlast.com.ua/text/lopnulo-terpenie-deyatelnost-saharnogo-zavoda-v-uzine-dovela-obshhinu-do-grojsmana
  • https://www.facebook.com/GudzenkoVitaliy/videos/1413250742154464/
  • https://www.facebook.com/GudzenkoVitaliy/videos/1413760475436824/

Результат

15 травня 2018 року жителі Узина, близько 20 чоловік, блокували рух транспорту. Люди виступали проти цукрового заводу, в наслідок діяльності якого в повітря викидаються отруйні, смердючі речовини.Дізнавшись про цю акцію протесту нардеп приїхав на місце події. Прозвітував, що ця ситуація вже відома губернатору, а також закликав наступного разу зібрати більше людей, адже ця проблема є відчутною для всіх жителів.Пряма мова :"Я думаю, що оскільки підписаний меморандум, все буде добре. Але один я не зможу впоратися з цією ситуацією. Потрібно, щоб тут було хоча б тисяча осіб. У вас населення Теробщіни становить 20 тисяч"

17 травня нардеп разом з мітингувальниками був вже в Києві.нардеп зазначив що встиг поспілкуватися з прем'єром, який має особисто втрутитись в цю ситуацію. Так депутат сказав, що якщо вони отримають позитивні висновки по перевірках та від кабінету міністрів, тоді він переодягнеться у звичайну людину, та піде на безстроковий мітинг Пряма мова :"я власне залишаю свою роботу тимчасово, в ВРУ. Я просто переодягаюсь,так як люди і йду туди де я знаходився де я проживав і ми разом будемо блокувати безстроково не тільки місто Узин, а й трасу Київ-Біла Церква "

18 травня нардеп дав інтерв'ю на каналі рада, де показав звернення та запити з приводу вирішення екологічної ситуації в місті. Також зазначив, що ситуація зрушила з місця.

Обіцянка може вважатися виконаною.