Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Литвин пообіцяв додатково в 65 виборчому окрузі встановити 2 спортивні майданчики

11 серпня 2017 року народний депутат Володимир Литвин пообіцяв додатково в 65 виборчому окрузі встановити 2 спортивні майданчики.
Виконано
Сказано 11 вересня 2017 р.

Джерело

  • Лист від прес-служби народного депутата Володимира Литвина
  • https://www.facebook.com/vm.lytvyn/posts/1539203169529581

Результат

26 січня 2018 року народний депутат України Володимир Литвин повідомив в своєму звіту про депутатську діяльність за 2017 рік про забезпечення свого виборчого округу дитячими та спортивними майданчиками:

- Для Новоград-Волинської ЗОШ №6 придбано та встановлено спортивний майданчик на загальну суму 150 тис. грн.

- Придбали дитячий майданчик для Радулинського ДНЗ – 30 тис. грн., дитячого майданчика для Хижівського ДНЗ – 40 тис. грн., дитячого майданчика для Закриничанської ЗОШ І ст. – 30 тис. грн.

- Було встановлено дитячі майданчики для дошкільних навчальних закладів – 125 тис. грн., а саме: Баранівського ДНЗ; Полянківського ДНЗ; Вірлянського ДНЗ; Зеремлянського ДНЗ; Острожецького ДНЗ; Берестівського ДНЗ; ГриньківськогоДНЗ. Інтерактивний комплекс для Баранівської гімназії – 45 тис. грн

- Обладнання і предмети довгострокового користування для управління надання соціальних послуг Баранівської міської ради (дитячий майданчик і комплектуючі для дітей з особливими потребами) – 60 тис. грн

- Придбано обладнання і предмети довгострокового користування:

ігрові майданчики для населених пунктів Зеленополянської сільської ради (2шт. – 60 тис. грн.), для ДНЗ с. Ясна Поляна (20 тис. грн).