Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Денісова запевнила, що підтримає проведення аудиту Пенсійного фонду та кількості пенсіонерів в рамках проведення пенсійної реформи

19 вересня 2017 року народний депутат України Людмила Денісова запевнила, що підтримає на законодавчому рівні проведення аудиту пенсійного фонду та кількості пенсіонерів в рамках проведення Пенсійної реформи (відео:15:50). За словами нардепа, вказана норма мала би бути врахована в законопроекті щодо пенсійної реформи. Наразі, в профільному комітеті ВРУ обговорюється питання створення реєстру соціальних виплат.
Виконано
Сказано 19 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=_5g4JUjpT3w
  • http://www.msp.gov.ua/news/13874.html?PrintVersion
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=14763
  • https://112.ua/politika/ukrainskiy-parlament-prinyal-pensionnuyu-reformu-414211.html

Результат

На початку жовтня Верховна Рада ухвалила пенсійну реформу (законопроекти №6614 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» та №6617«Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення пенсій»). Депутат підтримала вказані законопроекти. Зазначимо, що проект закону №6614 включив запропоновану Романом Семенухою поправку про введення норми щодо аудиту Пенсійного фонду та функціонування реєстру отримувачів соціальних виплат.