Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов запевнив, що сім'ї постраждалих в пожежі отримають матеріальну допомогу

17 вересня 2017 року міський голова Одеси Геннадій Труханов запевнив, що сім'ї постраждалих в пожежі отримають матеріальну допомогу. А саме, сім'ї, чиї діти загинули під час пожежі, отримають по 200 тис. грн матеріальної допомоги, окрім цього їм повністю компенсують витрати, пов'язані з похоронами.
Виконано
Сказано 17 вересня 2017 р.

Джерело

  • http://gordonua.com/news/localnews/mer-odessy-truhanov-soobshchil-chto-semyam-pogibshih-pri-pozhare-v-lagere-detey-vyplatyat-po-200-tys-grn-pomoshchi-207604.html
  • https://odessitua.com/news/60690-deputaty-odesskogo-gorsoveta-opredelili-razmer-pomoschi-semyam-postradavshim-vo-vremya-tragedii-v-viktorii.html
  • http://volnorez.com.ua/novosti/odesskaya-meriya-oplatit-poxorony-pogibshix-v-lagere.html
  • Департаменту інформації та в'язків з громадськістю Одеської МР

Результат

Станом на 20 вересня 2017 року Одеська міська рада проголосувала за виділення матеріальної допомоги постраждалим у пожежі в дитячому таборі «Вікторія». Також на сайті міської ради є розпорядження щодо проведення за кошти міського бюджету похорон загиблих дівчаток.

Станом на 30 січня 2018 року за інформацією Департаменту інформації та в'язків з громадськістю на підставі розпорядження міського голови Одеси були проведені наступні виплати:

- відшкодування коштів за проведення ритуальних та поминальних послуг (421,96 тис. грн)

- виплата адресної грошової допомоги (1 640,0 тис. грн)

-37- ми сім'ям дітей постраждалим під час пожежі (740,0 тис. грн).