Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв домогтись скасування дозволу на видобуток газу в Миргородському районі компанією ««Східний геологічний союз»

9 вересня 2017 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв домогтись скасування дозволу на видобуток газу в Миргородському районі компанією «Східний енергетичний союз» (відео: 48:35-49:38). "Слово і Діло" зауважує, що Сергій Каплін помилився в назві кампанії, оскільки назва підприємства - "Східний геологічний союз".
Не виконано
Сказано 9 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=h7FXCohB044
  • https://poltava.to/news/45764/
  • http://uprom.info/news/energy/na-poltavshhini-rozpochali-burinnya-novoyi-gazovoyi-vserdlovini-z-proektnoyu-glibinoyu-6-2-km/

Результат

Станом на січень 2018 року в Миргородському районі компанією «Східний енергетичний союз» продовжується відбуватися видобуток газового конденсату.

25 липня 2018 року на Кошевойському родовищі (Миргородський район, Полтавська область) на ділянці ТОВ «Східний геологічний союз» (входить до групи «Гео-Альянс») розпочато буріння свердловини з проектною глибиною 6,2 км.

Таким чином, Сергій Каплін не домігся скасування дозволу на видобуток газу в Миргородському районі компанією «Східний енергетичний союз». Обіцянка отримує статус "не виконано".