Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Лубінець запевнив, що капітальний ремонт Волноваської базової школи №5 буде завершено до вересня

18 квітня 2017 року народний депутат України Дмитро Лубінець запевнив, що у Волноваській базовій школі №5 капітальний ремонт буде завершено до вересня. Зазначимо, що мова йде про проведення капітального ремонту приміщення, найсучасніші класи, будівництво міні-футбольного поля та спортивного майданчика. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 18 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dmytro.lubinets/posts/1668041003503686?pnref=story
  • Лист народного депутата Дмитра Лубінця від 7 вересня 2017 року
  • Лист народного депутата від 11 січня 2018 року

Результат

Наприкінці серпня для уточнення статусу обіцянки ми направили запит Дмитру Лубінцю, завдяки якому було з'ясовано, що капітальний ремонт приміщення класів, будівництво міні-футбольного поля та спортивного майданчика в Волноваській базовій школі №5 завершено на 80 відсотків. Обіцянку вважаємо невиконаною, оскільки об'єкт не було завершено в обіцяний термін.

Зазначимо, на початку 2018 року депутат повідомив, що ремонт у вказаній школі було завершено. Обіцянку нардепу вдалося виконати пізніше, однак статус її не змінюємо, оскільки ремонт було проведено не в заявлений термін.