Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гундич обіцяє ініціювати збільшення фінансування програми «Власний дім»

7 вересня 2017 року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич пообіцяв ініціювати розширення фінансових можливостей за програмою «Власний дім».
Виконано
Сказано 7 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/gundych/posts/1585286451521771
  • http://oda.zt.gov.ua/deputati-pidtrimali-inicziativu-igorya-gundicha-shhodo-zbilshennya-finansuvannya-programi-%C2%ABvlasnij-dim%C2%BB.html
  • http://oda.zt.gov.ua/shhe-6-rodin-zhitomirshhini-otrimali-mozhlivist-pridbati-vlasne-zhitlo-na-pilgovix-umovax.-video.html

Результат

2 листопада 2017 року депутати обласної ради затвердили зміни до програми індивідуального будівництва житла в селі, які ініціював голова ОДА Ігор Гундич.

Рішення ухвалили під час 13 сесії сьомого скликання. Відповідно до внесених змін, жителі сільської місцевості зможуть взяти кредит під 3% в сумі: до 300 тисяч гривень – для спорудження нового житлового будинку, до 200 тисяч гривень – для придбання житла, до 150 тисяч гривень – для реконструкції (ремонту) житлового будинку або добудови житлового об’єкта незавершеного будівництва, до 50 тисяч гривень – для спорудження інженерних мереж і підключення їх до існуючих комунікацій.

У 2017 році програмою вже скористалися 16 родин Житомирщини.