Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв планує капітальний ремонт вулиці Легоцького

13 червня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив плани капітального ремонту вулиці Легоцького. Богдан Андріїв підкреслив, що загалом зараз акцент робиться на ті дороги, де інтенсивний рух, великі транспортні потоки. Керівництву міста відомо, що багато невеличких вулиць та провулків також потребують ремонту, як і житловий фонд, однак на все не вистачає фінансування, тому доводиться визначати пріоритети. Зазначив, що завершують роботи з підготовки проекту ремонту тротуару на вулиці Гагаріна, буде влаштований круговий рух на перехресті Перемоги – Легоцького – Баб’яка, також заплановано і капремонт вулиці Легоцького, Можайського, інших.
Виконано
Сказано 13 червня 2017 р.

Джерело

  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/pro-remonty-ochyshhennya-uzhgoroda-vid-reklamy-novyj-komunalnyj-transport-spilkuvalysya-kerivnyky-mista-z-zhurnalistamy/
  • Лист Ужгородської МР від 2 серпня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 3 червня 2020 року
  • https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-08-31-000567-a
  • https://youtu.be/w9ZepLMqA-Y

Результат

17 вересня 2020 року відбувся тендер на проведення капітального ремонту вулиці Легоцького. 9 жовтня укладено договір з переможцем торгів на проведення відповідних робіт. Завершити ремонт планується до 1 вересня 2021 року.

Станом на 21 серпня 2021 року на вулиці Легоцького завершується капітальний ремонт. Там вже укладено фінальний шар асфальту проїжджої частини, облаштовано "кишені" для зупинок громадського транспорту, завершено облаштування більшої частини тротуару та велосипедної доріжки. Усі незначні доопрацювання планують завершити найближчим часом (відео). Отже, обіцянку виконано.