Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір реалізувати проект з облаштування велодоріжки на 3-х вулицях

18 липня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив про намір реалізувати проект з облаштування велодоріжки за маршрутом вулиць Легоцького – 8 Березня – Грушевського.
Не виконано
Сказано 18 липня 2017 р.

Джерело

  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/kapremonty-dvoriv-oblashtuvannya-transportnogo-kola-na-perehresti-vulyts-peremogy-bab-yaka-legotskogo-ta-inshi-pytannya-pidnimaly-uzhgorodtsi-na-zustrichi-z-miskym-golovoyu-bogdanom-andriyivym/
  • https://www.youtube.com/watch?v=e1KjFGY0LTc
  • Лист заступника міського голови Ігоря Фартушка
  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/uploads/sites/2/2018/12/SotsEkonom_05.12.2018.pdf
  • Лист Ужгородської МР від 17 жовтня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 5 серпня 2020 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 16 грудня 2020 року

Результат

16 грудня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що роботи з влаштування велодоріжок в межах вулиць Тиводара Легоцького, 8 Березня та Михайла Грушевського так і не проводились. Оскільки велодоріжки так і не було облаштовано за час каденції, то обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

5 серпня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що роботи з облаштування велодоріжки у межах вулиць Тиводара Легоцького, 8-го Березня, Михайла Грушевського продовжать цього року. Проєктно-кошторисна документація проходить коригування. Вищевказані об'єкти включені до переліку об'єктів Програми соціального і економічного розвитку міста на 2020 рік.

За інформацією Ужгородської міськради від 17 жовтня 2019 року, хоча будівництво велодоріжок на вулицях Легоцького, 8-го Березня, Грушевського включено до Програми економічного і соціального розвитку міста на 2019 рік, проте в поточному році гроші з міського бюджету на реалізацію проєкту не виділялись.

Відповідно до програми економічного і соціального розвитку м. Ужгород на 2019 рік, заплановано виділити кошти з міського бюджету на облаштування велосипедних доріжок на вулицях Легоцького, 8-го Березня, Грушевського у 2019 році. Завершити роботи з облаштування велодоріжок на зазначених вулицях планується в 2020-2021 роках.

Станом на 16 листопада 2017 року в Ужгороді розпочали будівництво велодоріжки. Конструкція, яка вже частково зведена на вулиці Грушевського, має стати частиною велокільця.

За інформацією Ужгородської МР від 6 грудня 2018 року роботи з облаштування вело доріжки в межах вулиць Легоцького, 8-го Березня, Грушевського не було завершено в зв'язку з коригуванням проектно-кошторисної документації. Після отримання позитивного висновку та виділення коштів роботи продовжаться.