Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв встановити громадську вбиральню у Парку культури та відпочинку

3 липня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв встановити громадську вбиральню у Парку культури та відпочинку «Під замком» (відео 01:55-02:38).
Не виконано
Сказано 30 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SagqulNmSgY
  • Лист Ужгородського міського голови Богдана Андріїва
  • Лист заступника Ужгородського міського голови
  • Лист Ужгородської МР від 6 вересня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року

Результат

Громадську вбиральню станом на 29 вересня 2020 року так і не було встановлено, як те було обіцяно. Кошти на її встановлення не передбачались у міському бюджеті протягом усього періоду з моменту фіксування обіцянки, а каденція міського голови Ужгорода Богдана Андріїва підходить до завершення. Тому публікація отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

29 вересня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що кошти на встановлення громадської вбиральні в Парку культури та відпочинку «Під замком» з міського бюджету не виділялись.

За інформацією Ужгородської міськради від 6 вересня 2019 року в поточному році не передбачено фінансування на встановлення громадської вбиральні в Парку культури та відпочинку «Під замком».

За інформацією Ужгородської МР від 16 лютого 2018 року в 2017 році громадську вбиральню у Парку культури та відпочинку «Під замком» не встановили. Цільовими програмами міста не передбачено витрат на встановлення громадської вбиральні у парку.

Станом на вересень 2018 року громадська вбиральня у Парку культури та відпочинку «Під замком» не встановлена. Програмами міста не передбачено витрат на її встановлення.