Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Река обіцяє сприяти розвитку картингу в своєму виборчому окрузі

28 серпня 2017 року народний депутат України Андрій Река пообіцяв сприяти розвитку картингу в своєму виборчому окрузі. СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 28 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=524171151248384&id=100009665119783&pnref=story
  • Лист Полтавської міської ради від 3 вересня 2018 року
  • Лист Полтавська міська рада
  • Лист Кобеляцької міської ради від 12 вересня 2018 року
  • Лист Новосанжарської районної ради від 13 вересня 2018 року
  • Лист Чутівської районної ради від 20 вересня 2018 року
  • Лист Карлівської міської ради від 27 вересня 2018 року
  • Лист Козельщинської селищної ради від 13 вересня 2018 року
  • https://www.facebook.com/slovoidilo.ua/videos/1950833551666370/

Результат

На початку серпня 2018 року ми направили запит до Полтавської міської ради.

Згідно наданої відповіді стало відомо, що протягом 2017-2018 років звернення від Андрія Реки щодо розвитку, підтримки, сприяння чи будь-яких інших питань, в частині що стосується Спортивного технічного комплексу «Лтава», не надходило.

На виконання «Міської цільової соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2021 роки», з метою підтримки та розвитку фізичної культури і видів спорту в місті Полтава, за сприянням Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради впродовж квітня-жовтня 2017 року було проведено вісім змагань з картингу та у 2018 році – три змагання з даного виду спорту. Від народного депутата допомога та фінансова підтримка спортивно-технічному комплексу «Лтава» не надходила.

Для уточнення інформації ми направили запит до місцевих органів влади виборчого округу нардепа.

У відповіді голова Кобеляцької міської ради повідомив, що з початку депутатської діяльності і по даний час народний депутат Андрій Река з пропозиціями щодо розвитку картингу в місті Кобеляки не звертався і ніякої допомоги для міста не надавав.

До Новосанжарської районної ради не надходило звернень нардепа з проханням сприяти розвитку вказаного виду спорту, та не надавалась будь-яка допомога місцевим командам з картингу.

Не звертався нардеп і до Чутівської районної ради з пропозиціями щодо розвитку вказаного виду спорту.

В свою чергу, селищний голова Козельщини повідомив, що депутат не надавав матеріальної чи іншої допомоги місцевій команді картингістів.

У період з вересня 2017-го по вересень 2018 року Андрій Река звертався до Карлівської міської ради з пропозиціями щодо розвитку мотокросу, а не картингу.

Обіцянку вважаємо невиконаною.

Зазначимо, на початку грудня в інтерв'ю журналісту "Слова і Діла" нардеп заявив: "По картингу у нас все отлічно. Я просив мера, щоб дали їм територію, все їм дали, тільки цей керівник, який очолював, поїхав у Польщу тимчасово, а тепер він приїде і буде далі займатися" (відео:-6:40).

Статус обіцянки не будемо змінювати, враховуючи вищевказану інформацію. оскільки відсутні підтвердження сказаного та в минулому відмовлено у співпраці з нами – відповіді на запити так і не надійшли, і в телефонному режимі була дана відмова їх надавати.