Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корнійчук запевнив що продовжить облаштовувати побутові зручності для військових у Старокостянтинові

25 липня 2017 року голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук запевнив військовослужбовців, що робитиме все можливе для облаштування побуту особового складу військової частини А2502, що у Старокостянтинові.
Виконано
Сказано 25 липня 2017 р.

Джерело

  • http://www.adm-km.gov.ua/?p=25103
  • Лист заступника голови ОДА Олійник Валерія Цезаровича
  • http://www.president.gov.ua/documents/1302018-24162
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-novogo-ochilnika-hmelnichchini-vadima-l-47538

Результат

За сприяння голови ОДА у 2017 році за залучені благодійні кошти здійснено капітальний ремонт санвузлів та душових військової частин на 250 тис. грн, встановлено твердопаливний котел за 25 тис. грн. В черговій частині та на контрольно-пропускному пункті замінено всі вікна та двері на металопластикові, а в кімнату відпочинку придбано телевізор. Також для потреб військової частини придбано автономну електростанцію потужністю 8 кВт., бензоріз для порятунку людей при аварії літака. У шпиталь придбано лінолеум.

18 травня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав указ №130/2018 "Про звільнення О.Корнійчука з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації". Перебуваючи на посаді очільника області Олександр Корнійчук сприяв облаштуванню побуту особового складу військової частини А2502, у Старокостянтинові, тому обіцянка отримує статус виконано.