Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корчик обіцяє сприяти впровадженню системи фото-, відеофіксації на дорогах

18 серпня 2017 року народний депутат України Віталій Корчик пообіцяв в межах наданих повноважень фінансово сприяти впровадженню системи фото-, відеофіксації на автомобільних дорогах (відео:13:20). За його словами, в державному бюджеті необхідно поступово передбачати кошти на впровадження вказаної системи.
Архів
Сказано 18 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=vFLyUrR1oAU
  • https://economics.unian.ua/transport/2311809-vr-zaprovadila-fotozyomku-porushen-pravil-parkuvannya-i-dozvolila-evakuatsiyu-avto.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=16297
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZgdyxC6newk
  • https://www.5.ua/suspilstvo/lysty-shchastia-fotofiksatsiia-porushen-pdr-zapratsiuie-do-kintsia-2018-roku-170939.html
  • http://ogo.ua/articles/view/2018-08-07/94687.html

Результат

В грудні Верховна Рада ухвалила проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів" №5364. Даним законом запроваджується фотозйомка (відеозапис) правопорушень, які стосуються порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів. Депутат підтримав вказаний законопроект.

Наприкінці січня 2018-го Антон Геращенко повідомив, що наразі розроблені технічні стандарти для відеокамер, розробляється програмне забезпечення для серверів, на які буде збиратися інформація з тисяч камер по всій країні. За його словами, запуск системи планується у другому півріччі (відео:03:30).

Навесні стало відомо, що загалом за три роки планують встановити більш як 3700 камер на аварійних місцях. Третину від запланованої кількості камер для фото- та відеофіксації порушень дорожнього руху мають встановити до кінця року.

У серпні речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що кількість камер збільшується, тепер головне – з'єднати це в систему та запустити. Йде активна робота, щоб автоматична фото- і відеофіксація порушень правил дорожнього руху запрацювала цьогоріч.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання