Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко має намір зробити експериментальне русло для очищення річки Устя

16 серпня 2017 року міський голова Рівного Володимир Хомко заявив про намір зробити перше експериментальне русло, яке сприятиме очищенню річки Устя, від озера Басів кут до вул. Степана Бандери (відео 23:16-23:26)
Не виконано
Сказано 16 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=PodKw_n3vZ4&feature=youtu.be
  • Лист начальника управління економіки М. Керея
  • Лист секретаря міської ради С.Паладійчук
  • Лист заступника начальника управління І. Павлюка
  • https://www.rivnenews.com.ua/2020/10/02/u-rivnomu-obhovoryly-problemu-ochystky-richky-ustia-ta-ozera-basiv-kut/

Результат

За інформацією від 7 вересня 2020 року Міська рада затвердила рішення про здійснення заходів щодо відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму річки Усті, захисту від підтоплення і затоплення прилеглих територій. Проте, річка так і залишається брудною. Про що свідчить нарада присвячена темі очищення Усті за участю Президента України Володимира Зеленського.

Оскільки, річка Устя, як і раніше, потребує очищення та відновлення екосистеми, а до кінця каденції, яка закінчується в жовтні 2020 року, виконати обіцянку не встигають, вона отримує статус не - виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

Станом на 8 серпня 2018 року за інформацією Управління економіки міста, в 2017 році в рамках програми виконувались роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації 13 заходів з каналізування та ремонту гідротехнічних споруд.

За інформацією наданою міською радою 30 вересня 2019 року роботи по облаштуванню експериментального русла не проводилися.