Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь пообіцяв знайти кошти для фінансування ремонту дороги «Устилуг–Луцьк»

16 травня 2016 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв сприяти вирішенню питання фінансування ремонту дороги «Устилуг–Луцьк». За словами депутата, вона має ремонтуватися за рахунок коштів Волинської митниці. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 16 травня 2016 р.

Джерело

  • http://guz.in.ua/ihor-huz-pospryyav-vydilennyu-ponad-6-miljoniv-hryven-na-remont-dorohy-v-lyubomli.html
  • Лист Ігоря Гузя від 13 червня 2017 року

Результат

В липні за участю Ігоря Гузя пройшла зустріч з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та т.в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг Євгеном Барахом, в ході якої піднімалось питання можливості проведення в наступному році ремонту дороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» за кошти Волинської митниці. У вересні депутат звернувся до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням продовжити експеримент ремонту доріг, що відбувався за кошти від перевиконання надходжень українських митниць. І у 2017 році на Волині взяти за основу дорогу «Устилуг-Луцьк» через Володимир-Волинський. В свою чергу на початку 2017-го голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик повідомив про намір в поточному році відремонтувати дорогу «Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг». Приблизна вартість вказаного проекту складає 400 мільйонів гривень. Для уточнення інформації ми звернулися безпосереднього до народного обранця. У відповіді стало відомо, що питання ремонту вирішено за рахунок перевиконання надходжень з митниці – на ділянку траси від МПП «Устилуг» до міста Володимир-Волинський виділено понад 300 мільйонів гривень. Вже проведено відповідний тендер та визначено підрядника робіт. Обіцянку вважаємо виконаною.