Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Радник Міністра внутрішніх справ України

Геращенко пообіцяв в рамках проекту «Миротворець» створити суспільно-доступну базу даних «Сепаратор»

14 серпня 2017 року народний депутат України Антон Геращенко пообіцяв в рамках проекту «Миротворець» створити суспільно-доступну базу даних «Сепаратор», завдяки якій кожний українець за допомогою фотографій та відео зможе перевіряти будь-яку людину на причетність до агресії проти України. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 14 серпня 2017 р.

Джерело

  • http://www.metroplus.com.ua/anton-gerashhenko-v-kakom-to-smysle-my-obmanuli-putina/
  • http://detector.media/infospace/article/129023/2017-08-17-mirotvorets-stvoriv-sait-iz-rozpiznavannya-osib-pidozryuvanikh-u-skoenni-zlochiniv-proti-ukraini-gerashchenko/
  • https://identigraf.center/

Результат

17 серпня Антон Геращенко анонсував запуск на День Незалежності України вже презентованої сьогодні онлайн-системи «Identigraf» з розпізнавання осіб, які можуть бути причетні до терористичної, сепаратистської діяльності чи здійснення злочинів. Враховуючи той факт, що обіцянка нардепа виявилася анонсом, переносимо її в категорію «архівних».