Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов має намір відновити дитячий садок на провулку Каркашадзе, 4

27 липня 2017 року міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив про намір відновити будівлю на провулку Каркашадзе, 4, де раніше знаходився дитячий садок №39. Ця будівля стоїть зруйнована вже близько 12 років. Саме її збираються реконструювати та у 2019 році відкрити там новий дитячий садок.
Не виконано
Сказано 27 липня 2017 р.

Джерело

  • http://grad.ua/lenta-novostey/71359-ispolkom-odesskogo-gorsoveta.html
  • https://lotsia.com.ua/news/detskiy-sad-v-pereulke-karkashadze-sobirayutsya-vosstanovit
  • https://usionline.com/2019/11/08/v-odesskoj-merii-tak-i-ne-nashli-deneg-na-sad-v-pereulke-karkashadze-foto/
  • https://izbirkom.org.ua/news/obshchestvo-19/2020/gromadska-organizaciya-pochala-rekonstrukciyu-dityachogo-sadka-u-provulku-karkashadze/

Результат

25 квітня 2019 року вночі занедбаний дитячий садок знову загорівся. Будівля пустує останні 13 років. З 2014 року його орендувала громадська організація. У 2016-му там була пожежа, і в липні 2017 року виконком Одеської міськради прийняв рішення про реконструкцію аварійного будинку, проте ніяких реальних дій чиновники не зробили.

Станом на 8 листопада 2019 року грошей на ремонт дитячого садочку не виділили. Садок включений в список на відновлення і повинен бути фактично заново відбудований. Ці роботи нібито планують провести коштом міського бюджету.

Однак за час каденції мера, роботи так і не були розпочаті, а реальних кроків на відновлення садочку не було здійснено.

І лише 7 липня 2020 року реконструкція дитячого садка в провулку Каркашадзе почалася. Тільки не службами міста, а громадською організацією. «А-Б-В-Г-Дейка».