Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Ліквідувати подвійне підпорядкування у галузі освіти

У переддень Дня знань 2011 року Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв ліквідувати подвійне підпорядкування у галузі освіти: "В останні роки ми мали дивну ситуацію: в нас директор школи отримував вказівки і від управління освіти, і від районної адміністрації. Від тепер цього подвійного підпорядкування не буде. Щодо відділів – то це питання, яке необхідно серйозно обговорити з вчителями і директорами. І на це ми маємо 2 місяці."
Виконано
Сказано 30 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://www.city-adm.lviv.ua/news/government/14096-podvijnogo-pidporadkuvanna-u-galuzi-osviti-ne-bude-a-sadovij
  • http://galinfo.com.ua/news/95801.html
  • Лист в.о. начальника управління освіти львівської МР К.гороховської від 22 серпня 2012 року

Результат

29 вересня 2011 року сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу "Про зміну підпорядкування територіальних виконавчих підрозділів", якою районні відділи освіти не ліквідовуватимуть, а приєднують до управління освіти. Ухвала має вступити в дію з 1 січня 2012 року.

В листі в.о. начальника управління освіти львівської МР К.гороховської від 22 серпня 2012 року повідомляється, що 23 грудня 2011 року Львівська міська рада також прийняла рішення № 1077 "Про затвердження Положення про управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та його структури". Таким чином було досягнуто мети щодо уникнення подвійного підпорядкування шести відділів освіти районів Львова та підпорядкування їх безпосередньо управлінню освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.