Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко обіцяє упродовж року прибрати всі ями на черкаських дорогах

29 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Черкас Анатолій Бондаренко у передвиборчій програмі "Програма розвитку Черкас" обіцяє упродовж року прибрати всі ями на черкаських дорогах.
Не виконано
Сказано 29 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://zmi.ck.ua/cherkassy/uprodovj-roku-v-cherkasah-ne-zalishitsya-jodno-yami-programa-bondarenka-po-rozvitku-cherkas.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=_UTW3ai_Gzw
  • https://www.0472.ua/news/1717228/pidpriemci-prosat-pozasipati-ami-na-teritorii-optovoi-bazi-v-cerkasah-foto
  • http://vikka.ua/news/81602-u-cherkasah-dorozhni-yami-zapovnili-trinogami-zi-svitlinami-miskogo-golovi-video.htm

Результат

Враховуючи те, що Анатолій Бондаренко не зміг в зазначений ним термін прибрати всі ями на дорогах міста, обіцянка набуває статусу невиконаної.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 23 лютого 2017 року на центральному бульварі Шевченка суцільні ями. У ямах на зазначеному бульварі застряють автобуси та тролейбуси.

Станом на 7 липня 2017 року підприємці скаржаться на ями та вирви на дорогах біля оптово-торгівельної бази. Водії ледь рухаються розбитими шляхами та нарікають на міську владу.

Станом на 5 квітня 2018 року залишається проблема з ямами в місті. Містяни провели флешмоб в якому розмістили триноги зі світлинами міського голови в дорожніх ямах. Як зазначив директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник стан доріг дійсно є дуже жахливим, а ефективність від ямкового ремонту становить 1-2 місяці (відео).