Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко заявив, що розпустить раду, якщо цього захоче громада

1 серпня 2017 року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що не боїться розпуску виконкому і піде на вибори, якщо громада оголосить йому імпічмент.
Не виконано
Сказано 1 серпня 2017 р.

Джерело

  • http://zmi.ck.ua/cherkassy/mer-cherkas-vdreaguvav-na-chutki-rozpusk-vikonkomu.html
  • http://rada.ck.ua/petitions/web/162
  • http://rada.ck.ua/petitions/web/177
  • http://vycherpno.ck.ua/na-sesiyi-ne-rozglyadatimut-elektronnu-petitsiyu-pro-dostrokove-pripinennya-diyalnosti-skladu-miskoyi-radi/

Результат

Станом на 22 серпня 2017 року на офіційному порталі Черкаської міської ради завершено збір підписів для електронної петиції щодо розпуску міської ради. Петицію було створено 10 серпня 2017 року. Громада просить міського голову достроково припинити діяльності Черкаської міської ради. При цьому на сайті також створена петиція щодо дострокового припинення повноважень міського голови Анатолія Бондаренка.

20 вересня 2017 року секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький відкликав проект рішення щодо розгляду на сесії електронної петиції про дострокове припинення діяльності та переобрання складу Черкаської міської ради.

Отже, мер обіцяв, що розпустить раду, якщо цього захоче громада. Громада захотіла. Навіть подала відповідну петицію, яка набрала 261 голос. При цьому, петицію про дострокове припинення повноважень міського голови Анатолія Бондаренка підтримало 257 людей. У підсумку, секретар відкликає проект рішення щодо розгляду на сесії електронної петиції щодо розпуску міської ради. Анатолій Бондаренко залишається на своїй посаді, як і депутати міської ради на своїх кріслах. Хоча громада проти. Обіцянка заслуговує статусу - не виконано.