Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна запевнив, що спрямує 3 млн грн на енергоефективні заходи Теребовлянської районної лікарні у 2018 році

12 липня 2017 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив про намір спрямувати 3 млн грн в енергоефективні заходи Теребовлянської районної лікарні у 2018 році (відео 02:00-02:16).
Виконано
Сказано 12 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ep0a7M0fwKo
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/160314.htm
  • Лист керівника апарату Тернопільської ОДА

Результат

7 червня 2018 року у Теребовлянській центральній районній лікарні відкрили повністю оновлене, модернізоване та забезпечене усім необхідним обладнанням дитяче відділення. "Торік на цей лікувальний заклад ми спрямували 1 млн. 700 тис. грн. Для нас сьогодні пріоритет у наданні медичних послуг – це якість. І тому ми заохочуємо і підтримуємо їх економію. З цією метою також з Державного фонду регіонального розвитку на утеплення лікарні буде спрямовано понад 3 млн грн. Сподіваюся, що зекономлені кошти за рахунок енергоефективних заходів у лікарні спрямують на її модернізацію", – підкреслив голова ОДА.

За інформацією тернопільської ОДА від 3 вересня 2018 року проект з капітального утеплення комунальної установи внесено до переліку інвестиційних програм, що можуть реалізовуватися у 2018 році. Для виконання проекту виділено кошти фонду регіонального розвитку в сумі 2483,27 тис. гривень та кошти місцевого бюджету в сумі 650 тис. грн. Проект знаходиться в процесі реалізації, а саме оголошено процедуру закупівлі. Загалом на енергоефективні заходи Теребовлянської районної лікарні у 2018 році виділено понад 3 млн гривень, тому обіцянка отримує статус виконаної.