Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко має намір провести ремонт свердловин на Токарівському водозаборі

14 липня 2017 року міський голова Сум Олександр Лисенко заявив, що планує провести ремонт свердловин на Токарівському водозаборі.
Не виконано
Сказано 14 липня 2017 р.

Джерело

  • https://smr.gov.ua/uk/novini/miske-gospodarstvo/6798-oleksandr-lisenko-zadiemo-vsi-mozhlivi-finansovi-ta-tekhnologichni-resursi-vivchaemo-krashchi-svitovi-praktiki-abi-u-kranakh-sumchan-bula-yakisna-voda.html
  • Лист заступника міського голови В.В. Краснопіра
  • Лист Сумської МР від 16 серпня 2019 року
  • Лист Сумської міської ради від 28 серпня 2020 року

Результат

Оскільки протягом тривалого часу ремонт свердловин не проводився та навіть не розпочинався, а каденція міського голови Сум Олександра Лисенко підходить до завершення, то обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо перебіг подій:

Станом на 17 вересня 2018 року роботи по ремонту свердловини на Токарівському водозаборі не проводилися.

За інформацією Сумської міськради від 16 серпня 2019 року роботи з ремонту свердловини на Токарівському водозаборі не проводились. Наразі проведено геофізичні дослідження свердловини №5К1-0 та №8К1-2 Токарівського водозабору та отримані висновки і рекомендації, згідно з якими планується ремонт даних свердловин у 2020 році.

28 серпня 2020 року Сумська міська рада повідомила, що свердловина №8К1-2 Токарівського водозабору працює, проте потребує ремонту, а свердловина №5К1-2 не діюча, роботи з ремонту свердловин не проводились у поточному році.