Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Бондар намагатиметься вирішити проблему мешканців новобудов, зданих в експлуатацію без обіцяного благоустрою

18 липня 2017 року народний депутат України Михайло Бондар пообіцяв намагатися допомогти у вирішенні проблеми мешканців новобудов свого виборчого округу, які були здані в експлуатацію без обіцяного благоустрою. Для уточнення інформації по об'єктах ми звернулися до прес-служби народного депутата. У відповіді було вказано такі адреси в місті Радехові – вул. Миколаєвича, 1 та вул. 500-річчя Радехова, 2. Як виявилося, на численні звернення нардепа забудовник так і не завершив благоустрій території вказаних будинків. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 18 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1925549910991651&set=a.1540413589505287.1073741830.100006099828041&type=3&theater
  • Лист прес-служби Михайла Бондара від 31 липня 2017 року
  • Лист народного депутата Михайла Бондара від 28 жовтня 2017 року
  • Запит

Результат

У відповідь на наш запит наприкінці жовтня Михайло Бондар не надав інформацію щодо виконання даної ним обіцянки по вирішенню проблеми мешканців новобудов, зданих в експлуатацію без обіцяного благоустрою. В той же час, про стан реалізації інших обіцянок нас було повідомлено. Вибірковість такого підходу до подачі інформації ми розцінюємо як її відсутність, або небажання народного депутата інформувати про низький стан виконання власної обіцянки. Тому "Слово і Діло" присвоює обіцянці статус "не виконано" і продовжить стежити за реалізацією обіцяного. Статус обіцянки може бути змінено за умови суттєвого сприяння Михайла Бондара у вирішенні цього питання.

За результатами розгляду звернення мешканців будинку номер 1 по вулиці Миколаєвича та будинку номер 2 по вулиці 500-річчя Радехова у місті Радехові від імені народного депутата України Михайла Бондара у квітні 2016 року вже направлялось депутатське звернення до Віце-Премєр Міністра Украіни, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Зубка Г.Г. та до Голови Держархбудінспекції України Кудрявцева О.В.

Забудовник МПП ВКФ "Гелікон" у 2008 та 2015 роках здав у експлуатацію будинки за вищевказаною адресою з умовою провести передбачені проектом роботи по оздобленню фасадів та благоустрою території у другому кварталі 2016 року.

За результатами розгляду звернень народного дерутата на вказані обєкти виїжджав інспектор Держархбудінспекції, до приїзду якого 23.05.2016 р. роботи зі завершення благоустрою території почали виконуватися.

Враховуючи те, що нардеп працював в рамках своїх повноважень, тому вважаємо що обіцянка виконана.