Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук пообіцяв завершити будівництво школи в Йорданештах у 2017 році

13 липня 2017 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук пообіцяв завершити будівництво та здати в експлуатацію Йорданештську школу у 2017 році. На відповідний об’єкт виділено понад 4 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку, а також як співфінансування з місцевих бюджетів (відео 06:28-06:34).
Виконано
Сказано 13 липня 2017 р.

Джерело

  • http://bukoda.gov.ua/news/oleksandr-fishchuk-tsogorich-planuemo-vikonati-osnovnu-chastinu-robit-iz-rekonstruktsii-oblasno
  • https://www.youtube.com/watch?v=cZ5DEgnAMtg
  • http://www.bukoda.gov.ua/news/zavershennya-budivnitstva-shkoli-v-seli-iordaneshti-na-shchodennomu-kontroli-kraiovoi-vladi
  • https://www.youtube.com/watch?v=rAQlNlSsPQw
  • https://molbuk.ua/chernovtsy_news/141326-bagatostrazhdalnu-shkolu-v-yordaneshtakh-zdadut-uzhe-u-sichni-fyschuk.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=KE-Dtj2rnIo

Результат

На завершальному етапі будівництва перебуває Йорданештська школа. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук 3 листопада 2017 року.

На підсумковій річній прес-конференції голова Чернівецької облдержадміністрації Олександр Фищук повідомив, що новозбудовану школу в селі Йорданешти Глибоцького району відкриють 11 січня 2018 року. Школа вже готова, та в ній можуть навчатися діти. Планувалося відкрити школу на Святого Миколая, але батьківський комітет вирішив відкласти відкриття на 11 січня, щоб діти у новому приміщенні розпочали навчання. Водночас офіційно в експлуатацію школу ще не здано. Тож голова ОДА дав завдання своїм підлеглим терміново завершити всі формальності.

11 січня 2018 року за участі чотирьох міністрів у Йорданештах відкрили нову школу. Новозбудована школа розрахована на 400 учнів.