Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв відновити асфальт на дорозі від траси «Київ – Чоп» до Колочави

10 червня 2017 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв вкрити новим суцільним асфальтом дорогу від траси «Київ – Чоп» до Колочави. Роботи будуть проводитися в декілька етапів. Підрядник робіт уже визначений, це турецька фірма, яка будувала дорогу «Львів – Луцьк».
Виконано
Сказано 10 червня 2017 р.

Джерело

  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2860
  • http://transkarpatia.net/transcarpathia/nadzvychaine/87716-moskal-startuvav-remont-trasi-derzhavnogo-znachennya-nizhn-vorota-volovec-mzhgrya-foto.html
  • http://uzhgorod.net.ua/news/115549
  • Лист директора департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Галас Ярослава
  • http://moskal.in.ua/?p=41018
  • http://moskal.in.ua/?p=41018
  • http://moskal.in.ua/?p=42931
  • https://youtu.be/Zru_0x6SF2A

Результат

25 вересня 2017 року турецька автодорожня компанія ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" почала капітальний ремонт траси державного значення "Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я". Ця автомобільна траса збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті, який веде від траси "Київ – Чоп" до Синевирського озера з Реабілітаційним центром для бурих ведмедів, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. Джерело фінансування робіт – дорожній експеримент (надходження від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових показників).

За інформацією закарпатської ОДА від 23 травня 2018 року ремонт траси продовжується.

11 липня 2018 року Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом турецької автодорожньої компанії "Онур Конструкціон Інтернешнл". Компанія проводить капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я», яка збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті і веде від траси «Київ – Чоп» до Синевирського озера, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. Протягом минулого й першої половини цього року "Онур" зробив капітальний ремонт траси від Нижніх Воріт до межі Воловецького та Міжгірського районів. Роботи продовжуються.

Станом на 11 липня 2018 року компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл" проводить капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я», яка збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті і веде від траси «Київ – Чоп» до Синевирського озера, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. У 2017 році компанія зробила капітальний ремонт траси від Нижніх Воріт до межі Воловецького та Міжгірського районів. Досягнуто домовленості, що компанія продовжить ремонт від Воловецького району в напрямку Міжгір’я.

6 лютого 2019 року Кабінет міністрів України на своєму засіданні розглянув звернення Закарпатської облдержадміністрації про крайню потреба виділення коштів на ремонт доріг державного значення. Зокрема було зазначено на яких саме ділянках дороги будуть проводити роботи на трасі Київ – Чоп.

Станом на квітень 2019 року, ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я», що веде до Колочави від траси Київ-Чоп, була завершена. Отже, обіцянка голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля - виконана.